Edi Iordănescu acuză jocul clujenilor: ”Fotbalul românesc suferă la calitate”



020 апреля 2015

 

**VIDEO** Edi Iordănescu acuză jocul clujenilor: ”Fotbalul românesc suferă la calitate”

VIDEO Pandurii - U Cluj 0-1. Gorjenii au suferit o înfrângere surprinzătoare la Târgu Jiu, într-un meci în care au ratat un penalty, la scorul de 0-0, prin Mihai Roman.

La finalul partidei, antrenorul gazdelor, Edi Iordănescu, a spus că nu se aștepta la un astfel de deznodământ, mai ales în fața unei echipe care s-a apărat supraaglomerat.

”Mă așteptăm la o replică serioasă, dar nu m-am așteptat la nivelul ăsta, cu cei de la Cluj așezați cu cinci fundași și patru mijlocași, Lemnaru fiind singurul vârf. Noi am tocat, am tocat, dar din păcate în gol, nu am reușit să marcăm.

Apoi, în repriza a doua, am jucat cu fundașii centrali la mijlocul terenului, am ratat și un penalty, după care cei de la Cluj au avut un atac și au marcat. Am avut o zi cu ghinion, dar să ieșim de pe teren fără niciun punct?”, au fost primele cuvinte ale lui Iordănescu jr.

Antrenorul celor de la Pandurii a precizat că nu pune eșecul pe seama arbitrajului, dar a fost nemulțumit de modul în care Sebastian Colțescu a ales să conducă partida.

”După ce că fotbalul românesc suferă la calitate, dacă mai și fragmentăm meciurile așa des, în loc să-i atenționăm mai des pe jucători, nu vom progresa. Echipele care joacă fotbal trebuie încurajate”, a mai spus Edi Iordănescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑