Falub, după al treilea succes din retur: "Am câștigat 3 puncte de aur. Veselovsky ne-a scos"



020 апреля 2015

 

**VIDEO** Falub, după al treilea succes din retur:

VIDEO. Pandurii Târgu Jiu - U Cluj 0-1. "Șepcile roșii" au obținut cea de-a treia victorie din acest retur, toate trei cu același scor, și au urcat peste linia de plutire, fiind acum pe locul 12, cu 29 de puncte, 11 dintre ele fiind obținute în 2015.

Ardelenii au avut noroc: au marcat singurul gol al meciului prin Nuno Viveiros, dar Mihai Roman a ratat un penalty atunci când scorul era încă 0-0. Adrian Falub e conștient însă că echipa lui mai are mult de tras pentru a se afla pe prima scenă a fotbalului românesc și în sezonul viitor.

"Ne bucurăm mult pentru această victorie, una care ne menține speranțele că ne putem bate. Putem spera. A fost o victorie grea, am suferit mult. Am avut puțină șansă. Ne-am organizat bine defensiv și am obținut ce ne-am propus.

Avem șanse mici de a ne salva. Avem probleme cu banii, nu știm ce va fi mâine. Am câștigat 3 puncte de aur. Am avut atitudine bună. Chiar dacă ei au ratat penalty, meritam victoria. Știam că avem în față o echipă tehnică și rapidă. Dacă scorul devenea 1-0 pentru ei, era greu să mai revenim. Veselovsky ne-a scos și de data asta.

Am vorbit cu ei. Trebuie să își respecte datoria și să joace, să arate că au valoare. Îmi pare rău că nu și-au luat banii. M-aș bucura să ne salvăm din punct de vedere sportiv. Asta e datoria mea", a declarar tehnicianul de 43 de ani.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑