Marcos Baghdatis a acordat autografe și a încurajat-o pe Simona Halep: "Cred că mai poate crește"



020 апреля 2015

 

**VIDEO** Marcos Baghdatis a acordat autografe și a încurajat-o pe Simona Halep:

Marcos Baghdatis și-a făcut încălzirea pentru meciul cu Steve Darcis - înaintea partidei de marți, cipriotul a acordat autografe fanilor de la BRD Năstase Ţiriac Trophy. Finalist la Australian Open în 2006, Baghdatis e în prezent pe locul 59 ATP şi a mai participat la turneu în 2012.

"Am uitat să mă înscriu în turneu acum doi ani, din păcate nu am făcut rost nici de un wild card și nu am putut veni. Anul acesta îmi place turneul și mă bucur foarte mult că am revenit", a declarat sportivul de 29 de ani.

Fostul număr 8 mondial a complimentat-o şi pe cea mai de succes jucătoare din România, Simona Halep. Numărul 3 WTA luptă săptămâna aceasta în direct la Digi Sport pentru trofeul de la Stuttgart.

"E o jucătoare foarte bună și ce a realizat până acum e minunat. Cred că mai poate crește pe viitor", a adăugat Marcos.

Fanii tenisului l-au avut la dispoziție și pe Janko Tipsarevic pentru o sesiune de autografe - croatul s-a oprit în sferturi la BRD Năstase Țiriac Trophy, în 2013, iar acum va juca în runda inaugurală cu Thomas Fabbiano.

Turneul transmis ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE de Digi Sport în perioada 20-26 aprilie, iar cele mai importante momente sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro. 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑