Concordia a ajuns la doar două puncte de locurile retrogradabile! "Avem un program foarte greu"



020 апреля 2015

 

**VIDEO** Concordia a ajuns la doar două puncte de locurile retrogradabile!

VIDEO. Rapid - Concordia Chiajna 1-0. Marius Baciu a suferit al doilea eșec de când i-a preluat pe ilfoveni, în ultimele trei etape. După duelul din Giulești, fosta echipă a lui Marius Șumudică a ajuns la doar două puncte de primul loc retrogradabil, ocupat după 27 de etape de FC Brașov.

Concordia are 7 meciuri de foc în acest final de sezon, în care va da piept cu contracandidatele la retrogradare, CFR Cluj, Pandurii și Gaz Metan, dar și cu Steaua sau CS U Craiova. Tehnicianul de 49 de ani speră să mențină echipa în primul eșalon.

"Am greșit de câteva ori și ne-a costat. Nu s-a pierdut nimic, decât trei puncte, la fel am câștigat trei puncte etapa trecută. Urmează un meci important vineri pe care trebuie să-l câștigăm. Am avut ocazii, păcat că cei tineri au fost timorați.

Am avut ghinion cu Grigorie, dar asta este. Vom analiza ce am greșit, ce am făcut bine. Avem un program foarte greu. Îmi pare rău pentru că am avut momente foarte bune, posesie. Ne-am și descoperit, puteam lua și al doilea gol", a declarat fostul fundaș al Stelei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑