Pierdere mare pentru Steaua! Chipciu va fi suspendat pentru returul cu Ludogorets



020 августа 2014

 

**VIDEO** Pierdere mare pentru Steaua! Chipciu va fi suspendat pentru returul cu Ludogorets

Steaua mai are de trecut un singur hop pentru a ajunge în grupele UEFA Champions League. Poate cel mai bun am al campioanei României în turul cu Ludogorets (VIDEO AICI), Alex Chipciu nu va evolua însă în returul de la Sofia, după ce a încasat al treilea avertisment în acest sezon european.

Chipciu a oprit prin fault un contraatac periculos al bulgarilor, iar germanul Felix Brych nu a ezitat să-i acorde cartonașul galben, în minutul 35 al meciului. Jucătorul Stelei a mai fost avertizat în prima manșă cu Stromsgodset, iar apoi în returul cu Aktobe, din turul trei preliminar al competiției.

Costel Gâlcă pierde o piesă importantă în perspectiva returului, astfel că în returul cu Ludogorets va fi titularizat Claudiu Keșeru, doar rezervă în partida de marți seara cu bulgarii.

"Îmi pare rău că am luat galben și nu voi putea să joc la Sofia. Voi merge cu ei acolo să îi susțin", a declarat Chipciu, la finalul partidei.

Ludogorets - Steaua este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, 27 august, de la ora 21:45. Fazele VIDEO sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑