Gâlcă știe cum va juca Steaua la Sofia: "Nu ne apărăm și sper să înscriem de mai multe ori"



020 августа 2014

 

**VIDEO** Gâlcă știe cum va juca Steaua la Sofia:

Steaua are acum prima șansă la calificarea în grupele UEFA Champions League, după 1-0 la București cu Ludogorets (VIDEO AICI).

Tehnicianul roș-albaștrilor, Costel Gâlcă, spune că echipa sa nu se va apără la Sofia și va încerca să marcheze, pentru a tranșa repede soarta dublei manșe cu bulgarii.

"Avem același gând la Sofia, să mergem și să câștigăm meciul. Am dominat partida, am avut multe ocazii și sper să înscriem în retur de mai multe ori. Steaua nu o să se apere niciodată cu mine antrenor, o să atace, să pună probleme, pentru că vrem să câștigăm meciurile.

Ludogorets are jucători valoroși, cu mulți brazilieni de calitate, însă noi am recuperat sus mingea, am avut agresivitate și asta ne-a făcut să-i ținem în jumătatea lor", a spus Gâlcă la Euro Fotbal, pe Digi Sport 1.

Costel Gâlcă a explicat de ce nu l-a titularizat pe Claudiu Keșeru, după ce bihoreanul a marcat 6 goluri în victoria Stelei cu Pandurii, scor 6-0.

Tehnicianul a avut încredere mare în Alex Chipciu, omul care a adus în cele din urmă victoria românilor.

"Am vorbit cu Keșeru înaintea meciului, la ședința tehnică. Eu i-am explicat de ce nu a fost titular, iar atitudinea lui, când a intrat, a fost foarte bună, asta ajută grupul foarte mult. În viitor, el o să aibă șansa lui, o să joace. Aveam nevoie de mai multă viteză în față, de mobilitate, să recuperăm cât mai repede cu Chipciu în teren.

Nu am fost tentat să-l schimb pe Chipciu după penalty-ul ratat, eu am încredere în el. O să ajungă la o echipă mare din Europa, pentru că este un jucător de top și a marcat golul cel mai complicat. I-am spus că o să marcheze", a mai declarat antrenorul Stelei.

Ludogorets - Steaua este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, 27 august, de la ora 21:45. Fazele VIDEO sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑