Moți nu renunță la grupele UCL: "Meciul de la Sofia va fi total diferit"



020 августа 2014

 

**VIDEO** Moți nu renunță la grupele UCL:

Ludogorets a pierdut prima manșă a play-off-ului UEFA Champions League, 0-1 cu Steaua (VIDEO AICI), însă bulgarii speră în continuare la calificarea în faza grupelor.

Titular la București, Cosmin Moți admite că Steaua a jucat mai bine pe Arena Națională, însă este sigur că Ludogorets va juca mult mai bine săptămâna viitoare, la Sofia.

"Este dureros să pierzi, dar mai avem un meci, iar calificarea nu e jucată. E un pas înainte pentru Steaua, dar ne vom juca șansa până la capăt. Mă așteptam la o atmosferă ostilă la București, dar ea nu m-a afectat cu nimic", a spus Moți într-un interviu acordat lui Dan Filoti, la Euro Fotbal, pe Digi Sport 1.

"A fost un meci mai nereușit, cu toții am jucat mai slab, dar nu trebuie să disperăm, nimic nu e pierdut, nu e nicio problemă! Cu siguranță, va fi un alt meci la Sofia, total diferit față de cel de acum", a mai declarat fostul fundaș al lui Dinamo.

Ludogorets - Steaua este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, miercuri, 27 august, de la ora 21:45. Fazele VIDEO sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑