Prognozele meciului între Zimbru şi PAOK, evaluate de singurul moldovean care a evoluat la gruparea din Grecia



020 августа 2014

 

Adversara Zimbrului din Liga Europei, PAOK Salonic este unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Grecia, având cei mai înflăcăraţi fani din această ţară. La echipă au jucat de-a lungul timpului mai mulţi fotbalişti cunoscuţi Europa. Printre aceştia se numără şi atacantul Viorel Frunză, singurul moldovean care a evoluat la grupare a din Grecia.

Viorel Frunză a jucat la PAOK Salonic în anul 2008, fiind împrumutat la gruparea din Grecia de CFR Cluj. În cele trei luni petrecute la clubul elen, Frunză a jucat doar patru meciuri. Atacantul moldovean a evoluat într-un meci chiar împotriva campionului mondial, Rivaldo, care atunci juca la AEK Atena.

"Am fost împrumutat trei luni de zile la PAOK, dar a fost experienţă foarte mare pentru minte. Este un club din Europa şi am văzut cum se atârnau jucătorii la antrenamente şi am simţit atmosferă din această echipă. A fost exprienţă bună pentru viitorul carierei mele", a spus Viorel Frunză.

Acum, PAOK va întâlni în play-off-ul Ligii Europei o altă fostă echipă a lui Frunză, Zimbru Chişinău. Atacantul naţionalei Moldovei spune că PAOK este favorită clară în meciul cu galben-verzii, însă echipa din Capitală are şansele ei.

"Fiecare cu şansele sale. E clar că PAOK este echipă mai puternică, chiar şi după lotul pe care îl are. Zimbru are o echipă bună şi cred că are şanse. Voi ţine pumnii pentru această echipă", a mai adăugat fotbalistul moldovean.

Viorel Frunză susţine că meciul retur, care se va disputa la Salonic, pe 28 august, va fi unul şi mai greu. Asta deoarece suporterii echipei PAOK creează o atmosferă incredibilă în timpul partidelor.

"Aşa fani şi aşa stadion nu am văzut încă la nimeni. Nici chiar la selecţionată. Este o echipă iubită, fac o atmosferă nebună. La antrenament veneau doar 5, 6 mii de suporteri", a menţionat fotbalistul.

Meciul tur dintre Zimbru şi PAOK va avea loc joi la Chişinău, cu începere de la ora 21:05. Partida va fi arbitrată de cehul Libor Kovarik.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑