Marc Marquez nu are timp de odihnă! Campionul Mondial la MotoGP a efectuat o sesiune de antrenamente pe ploaie la Brno



020 августа 2014
Foto: cyclenews.com

Marc Marquez nu are timp de odihnă! Campionul Mondial la MotoGP vrea să se reabiliteze în faţa fanilor cât mai repede după ce a fost învins duminică pentru prima dată în acest sezon. Marquez a efectuat o sesiune de antrenamente pe ploaie la Brno, acolo unde pe 17 august s-a clasat doar pe locul patru.

După ce duminică a pierdut prima sa cursă din acest sezon, Marc Marquez nu se lasă bătut şi vrea cât mai repede să cucerească titlul mondial. Spaniolul, în vârstă de 21 de ani, a rămas la Brno, acolo unde a efectuat o sesiune de teste pe ploaie.

Marquez a dorit să facă mai multe tururi pe ploaie, deoarece următoarea cursă a Motomondialului de viteză va avea loc la Silverstone, acolo unde circuitul este mereu umed şi lunecos.

Marc Marquez a fost învins duminică în Marele Premiu al Cehiei, după ce a câştigat primele 10 curse ale sezonului. Pe circuitului de la Brno, Marquez s-a clasat pe locul patru, iar cursa a fost câştigată de Dani Pedrosa.

Campionul mondial în exerciţiu, Marquez mai are nevoie de două victorii pentru a cuceri al doilea titlu mondial consecutiv. Pentru a devenit din nou campion, spaniolul trebuie să se impună în două etape din cele şapte rămase. Următoarea cursă de MotoGP este programată pe 31 august, în Marea Britanie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑