Milsami s-a mai întărit cu un fotbalist în această vară. Echipa l-a transferat pe fundaşul român Ovidiu Mendizov



020 августа 2014

 

Milsami s-a mai întărit cu un fotbalist în această vară. Echipa antrenată de Iurie Osipenco l-a transferat pe fundaşul român, Ovidiu Mendizov. Acesta a revenit la gruparea din Orhei după o pauză de doi ani. 

Ovidiu Mendizov a semnat cu Milsami Orhei după ce s-a antrenat în ultima lună cu gruparea antrenată de Iurie Osipenco. Fundaşul român, în vârstă de 28 de ani, a revenit astfel la Milsami după o pauză de doi ani.

Mendizov a evoluat la Milsami în perioada 2010-2012, a cucerit medaliile de bronz în Divizia Naţională şi a jucat în Liga Europei cu orheenii.

Ovidiu Mendizov a mai jucat în Moldova la Zimbru Chişinău, iar în România a evoluat pentru FC Braşov şi Corona Braşov. Fotbalistul a mai fost legitimat la gruparea kazahă Okjetpes. În 2013 a semnat cu Rapid Ghidighici, însă nu a jucat niciun meci, deoarece clubul nu a achitat taxa de legitimare de 40.000 lei.

Mendizov este al şaselea jucător transferat de Milsami în această vară, după Alexandru Antoniuc, Andrei Cojocari, Romeo Surdu, Cristian Bud şi Octavian Abdrudan.

Ovidiu Mendizov ar putea juca primul meci la Milsami după revenire duminică, atunci când formaţia din Orhei va întâlni în deplasare campioana Sheriff.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑