Noupromovata Saxan face minuni in Divizia Nationala: Formatia este de neinvins in primele 8 etape



020 сентября 2014

Noupromovata Saxan face minuni in Divizia Nationala. Formatia din Ceadar Lunga este de neinvins in primele 8 etape si gratie acestui fapt a ajuns pe locul doi. Chiar daca a pierdut astazi de la Veris cu … Dacia Chisinau a ramas lider in clasament. Tot azi Milsami a batut-o cu … pe Zimbru, iar campioana Sheriff a invins-o cu … pe Zaria.

 

Saxan isi continua seria excelenta din acest start de sezon. Dupa 8 etape diputate in Divizia Nationala formatia din Ceadar Lunga este singura care este neinvinsa. Ieri Saxan a dat o noua lovitura si a invins vicecampioana Fc Tiraspol cu 2 la 0. Golurile au fost marcate de Ion Demerji si Mamadou Fofana.AmbiantaPentru Saxan urmeaza o noua provocare, de aceasta data, in Cupa Moldovei. Elevii lui Vladimir Liutai o vor intalni in saisprezecimi pe modesta Speranta Nisporeni.

 

Intr-o alta partida din Divizia Nationala, desfasurata ieri, Fc Costuleni a batut-o cu 4 la 2 la Academia. Pentru lei au marcat Truhanov, Ciofu si Onofrei o dubla.AmbiantaDe partea cealalta pentru Academia s-au evidentiat Celeadnic si Zlatan. Pentru Costuleni aceasta a fost a treia victorie, iar gratie celor 3 puncte, leii au urcat pe locul 7 in clasament, depasind-o pe Zimbru.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: veris chisinau, saxan, meci de fotbal,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑