&SONDAJ James, Bale și Chicharito s-au întrecut în goluri pe ”El Riazor”. Care a fost cel mai frumos?



120 сентября 2014

 

**VIDEO&SONDAJ** James, Bale și Chicharito s-au întrecut în goluri pe ”El Riazor”. Care a fost cel mai frumos?

Real s-a impus cu 8-2 în fieful lui Deportivo printr-un hat-trick marca Cristiano Ronaldo, prin ”dublele” lui Bale și a lui Chicharito, dar și datorită unei superexecuții a lui James Rodriguez.

Real Madrid a obținut pe ”El Riazor”, în fieful celor de la Deportivo La Coruna, cea mai categorică victorie din istoria ”galacticilor” în La Liga (DETALII AICI și VIDEO).

Elevii lui Carlo Ancelotti și-au impus respectul în fața celor de la ”Super Depor” încă din start și după ce Lux a reușit să respingă cu mâna dreaptă, cu un ultim efort, lovitura lui Bale, ”galacticii” au dezlănțuit instrucția.

Dincolo de rezultatul final, de impresionanta serie de goluri reușită de Real, pentru prima dată în istorie într-un meci de campionat în deplasare, trei dintre goluri au ieșit în evidență.

Noi vă invităm să alegeți care vi se pare cel mai frumos gol al acestei partide și vă propunem trei variante.

Min. 36, James Rodriguez
La scorul de 0-1, James Rodriguez a marcat un gol absolut superb, care va candida la reușita sezonului. Columbianul a plasat balonul, de la peste 20 de metri, direct în vinclul porții din stânga porții lui Lux.

Min. 67, Gareth Bale
La scorul de 1-3, Gareth Bale a finalizat elegant, din pasa foarte bună pe culoar a lui Marcelo, cu un șut din interiorul careului la colțul lung. Înainte de a intra în plasă, balonul a lovit și bara laterală.

Min. 88, Chicharito Hernandez
La scorul de 2-6, Chicharito a marcat un gol fabulos cu un șut de la marginea careului de 16 metri direct în vinclul scurt.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 21 сентября 2014 | 14:11 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑