Marseille-Rennes 3-0. Echipa lui Bielsa a ajuns la 4 victorii consecutive



020 сентября 2014

 

**VIDEO** Marseille-Rennes 3-0. Echipa lui Bielsa a ajuns la 4 victorii consecutive

Olympique Marseille a ajuns la patru victorii consecutive în campionat, după 3-0 cu Rennes. Oaspeții au avut prima șansă de gol a meciului, prin Ntep - a combinat bine cu Toivonen, dar nu a reușit să-l păcălească pe Mandanda (4). Cel mai periculos atacant al gazdelor, Gignac, a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 19, urmat după câteva zeci de secunde de Ayew (21).

Minutul 50 a adus primul gol, semnat de Gignac, care a făcut dubla după mai puțin de un sfert de oră (63). Atacantul lui Marseille a ajuns astfel la șase reușite în tot atâtea etape disputate din Ligue 1 și l-a depășit pe golgheterul de până acum al campionatului, Zlatan Ibrahimovic.

Același Gignac a intervenit excelent în propriul careu, la una dintre puținele ocazii ale oaspeților (86), iar rezultatul final a fost stabilit de Alessandrini. Intrat în minutul 83, fostul jucător al lui Rennes a înscris golul de 3-0 (90).

ECHIPELE

Marseille: Mandanda - Dja Djedje (Fanni, 63), N'Koulou, Morel (Sparagna, 84), Mendy - Imbula, Romao - Thauvin (Alessandrini, 84), Payet, Ayew - Gignac
Antrenor: Marcelo Bielsa

Rennes: Costil - Danze, Mexer, Armand, M'Bengue (Diagne, 25) - Pajot, Fernandes - Moreira (Pedro Henrique, 62), Doucoure (Habibou, 68), Ntep - Toivonen
Antrenor: Philippe Montanier

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑