Campioana HCM Baia Mare a rămas fără antrenor. A demisionat Costică Buceschi!



020 сентября 2014

 

Campioana HCM Baia Mare a rămas fără antrenor. **A demisionat Costică Buceschi!**

Eşecul cu rivala Corona Braşov a tulburat apele la HCM Baia Mare. Finanţatorul campioanei îi dăduse un ultimatum lui Buceschi, căruia îi reproşa probleme de comunicare cu jucătoarele străine, nou venite la echipă.

Nemulţumit de reproşurile aduse de conducerea clubului din Baia Mare, Costică Buceschi a decis să se despartă de campioana României. Tehnicianul şi-a anunţat decizia chiar după victoria clară de la Târgu Mureş.

”Eforturile să le mai facă și jucătoarele și jucătorii în timpul acela foarte mult liber, să învețe românește și antrenorul respectiv să-și facă meseria, așa cum Buceschi și-o face. Din punctul meu de vedere are numai cuvinte de laudă”, a spus Radu Voina, fostul selecționer al României, actualmente liber de contract, invitat fiind în cadrul emisiunii ”Săptămâna de Handbal” de la Digi Sport.

Florin Vasiliu, antrenor la juniorii lui Dinamo, de asemenea invitat în cadrul emisiunii ”Săptămâna de Handbal” de la Digi Sport, l-a susținut în teorie pe Voina.

”Toți cei care am mai fost prin srăinătate nu am avut de ales, a trebuit să învățăm. Și eu am jucat un an în Grecia, dar după șase luni, nu în rei luni ca Pidpalova, vorbeam o greacă acceptabilă”, a spus Voina.

Radu Voina are numai cuvinte de laudă la adresa tehnicianului care a adus singurul titlu de campioană la Baia Mare.

”Costică Buceschi este un antrenor foarte bun, tânăr, de perspectivă. Cu o echipă mult mai modestă valoric anul trecut a fost acolo foarte sus și și-a demonstrat valoare.”

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑