Steaua a devenit dependentă de Keșeru: ”Este atacantul pe care tot l-au căutat în ultimii ani”



020 сентября 2014

 

**VIDEO** Steaua a devenit dependentă de Keșeru: ”Este atacantul pe care tot l-au căutat în ultimii ani”

Keșeru a marcat un hat-trick contra celor de la Aalborg, după ce și în etapa trecută de campionat a realizat o ”dublă” și a dovedit astfel că este atacantul atât de mult căutat în Ghencea în ultimii ani.

Claudiu Keşeru (27 de ani) a devenit cel mai important marcator al Stelei. Atacantul a înscris peste jumătate din golurile campioanei în Liga I, performanţă realizată ultima oară de Jean Vlădoiu acum 14 ani (DETALII AICI). Cu nouă goluri în şapte etape, Keşeru conduce şi topul golgheterilor din campionat.

”În momentul de față, Keșeru este cel mai bun din țară. O demonstrează prin prestațiile din teren, prin golurile pe care la înscrie. Asta avea nevoie Steaua, un atacant care să marcheze”, a spus ex-stelistul Sorin Paraschiv.

De forma bună prin care trece Keşeru poate profita şi echipa naţională, mai ales că titularul din atac, Marica, e suspendat pentru meciul cu Ungaria, după ce a fost eliminat la Pireu, contra Greciei.

”Dacă o va ține tot așa, îl văd titular la echipa națională. Îl cunosc foarte bine pe domnul Pițurcă, cheamă la prima reprezentativă doar jucătorii care sunt în formă, care se antrenează foarte bine. Dacă o va ține tot așa, îl vom vedea sigur în primul 11”, a completat Paraschiv.

La finalul partidei dintre Steaua și Aalborg, din Grupa J a UEFA Europa League (DETALII AICI și VIDEO), Victor Pițurcă, selecționerul tricolorilor, s-a declarat mulțumit de prestația roș-albaștrilor.

”Este bine, în momentul de față, pentru că am variante. În lipsa lui Ciprian Marica sunt jucători în formă, fotbaliști care narchează goluri, și Keșeru, iată a revenit și Raul Rusescu, e bine”, a conchis Pițurcă.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑