Doar doi italieni pe teren la Inter-Napoli. O singură dată au fost mai puțini la un meci în Serie A!



020 октября 2014

 

**VIDEO** Doar doi italieni pe teren la Inter-Napoli. O singură dată au fost mai puțini la un meci în Serie A!

Inter și Napoli au remizat, 2-2, într-un meci cu un final incendiar duminică, 19 octombrie, în derby-ul etapei a 7-a din Serie A (VIDEO&DETALII). Toate cele patru goluri ale partidei au fost marcate în ultimul sfert de oră!

Dincolo de răsturnările de scor din finalul meciului, un alt amănunt a făcut ca partida de aseară să intre în analele fotbalului. Din cei 28 de fotbaliști utilizați de Walter Mazzarri și Rafael Benitez (22 de titulari și șase rezerve intrate pe parcurs), doar doi au fost italieni, câte unul de fiecare parte: Ranocchia la Inter, Insigne la Napoli.

În schimb, pe teren au fost patru brazilieni (Rafael, Jorginho, Dodo, Juan și Hernanes), trei argentinieni (Palacio, Icardi și Higuain), trei spanioli (Albiol, Callejon, David Lopez), doi columbieni (Zuniga și Guarin), doi francezi (Koulibaly și M'Vila) și câte un sloven (Handanovic), sârb (Vidic), chilian (Medel), croat (Kovacic), nigerian (Obi), uruguayan (Britos), elvețian (Inler), belgian (Mertens), algerian (Ghoulam), slovac (Hamsik) și senegalez (Mbaye).

În total, 16 naționalități au fost pe teren, în afara celor doi italieni. O singură dată au fost mai puțini jucători autohtoni într-un meci jucat în Serie A: la Fiorentina-Inter, din sezonul trecut, din 15 februarie 2014.

Vezi mai jos rezumatul meciului Inter-Napoli 2-2:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑