Britanicul Gary Hunt este noul rege al înălţimii. A devenit campion mondial la cliff diving



020 октября 2014

 

Gary Hunt a câştigat titlul Mondial de Cliff Diving, după ce s-a impus în ultima etapă, desfăşurată în Mexic. Hunt l-a învins pe campionul de anul trecut, Artiom Silcenko şi britanicul David Colturi. Sportivii au sărit de la o înălţime de 27 de metri. Hunt a câştigat titlul pentru a doua oară în ultimii trei ani.

Gary Hunt a încheiat sezonul pe primul loc în clasamentul general, având 1 110 puncte, cu 350 de puncte mai multe decât Artiom Silcenko, sportivul care a cucerit medalia de argint în acest sezon. Americanul Steven LoBue s-a clasat pe locul trei la finalul sezonului, acumulând 680 de puncte.

"Am fost foarte nervos înainte de ultima etapă. Am vrut să câștig atât de mult ultima competiţie din acest an. Nu am dorit să termin sezonul fără victorie. Sunt atât de fericit că am reușit să înving", a spus campionul. 

La femei, prima campioanaă mondială la Cliff Diving a devenit Rachelle Simpson, din SUA, care s-a impus şi în ultima etapă.

În acest sezon de Cliff Diving au avut loc şapte etape, la care au participat 26 de sportivi la masculin şi doar nouă la feminin.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑