Messi a refuzat să iasă de pe teren în meciul cu Eibar. Luis Enrique l-a scos atunci pe Neymar



020 октября 2014

 

**VIDEO** Messi a refuzat să iasă de pe teren în meciul cu Eibar. Luis Enrique l-a scos atunci pe Neymar

Nu o dată s-a vorbit despre influența excesivă a lui Lionel Messi la Barcelona, care l-a înfruntat chiar și pe Guardiola, a ”dat afară” mai mulți atacanți care nu îi erau pe plac și a instalat chiar un antrenor, Gerardo ”Tata” Martino, în sezonul precedent din La Liga.

Decarul catalanilor a fost protagonistul unui nou gest de nesupunere față de antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, la meciul cu Eibar, de sâmbătă, încheiat cu victoria trupei blaugrana cu 3-0 (VIDEO&DETALII). Argentinianul, aflat în plină tentativă de a deveni cel mai bun marcator din istoria campionatului Spaniei, a refuzat să iasă de pe teren în minutul 76 al meciului, după ce înscrisese golul trei al echipei sale.

Luis Enrique încercase să-l odihnească, pentru că marți urma meciul cu Ajax Amsterdam, din UEFA Champions League, iar sâmbăta viitoare e El Clasico, pe Santiago Bernabeu. Messi, însă, voia să mai înscrie, pentru a se apropia și mai mult de doborârea recordului deținut de Telmo Zarra (251 de goluri). Decarului blaugrana îi mai trebuie două goluri pentru a-l depăși pe legendarul basc.

Argentinianul i-a întors spatele tehnicianului catalan în momentul în care acesta i-a cerut să iasă de pe teren, pentru a fi înlocuit cu Munir. În cele din urmă, după câteva zeci de secunde de uluială, Enrique a fost nevoit să-i ceară lui Neymar să iasă de pe teren, în locul lui Leo Messi.

La conferința de presă de după meci, Luis Enrique a încercat să dea cât mai puțină importanță incidentului. ”Ce să-i faci? Să-l scoți și apoi să ratezi ocazia de a-ți mai da un gol?”, a spus tehnicianul blaugrana.

Pentru gruparea blaugrana urmează meciul cu Ajax Amsterdam, din UEFA Champions League, programat marți, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Vicecampioana Spaniei se deplasează apoi pe terenul lui Real Madrid, în primul El Clasico al sezonului. Real - Barcelona se joacă sâmbătă, 25 octombrie, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Fazele VIDEO de la ambele partide vor putea fi urmărite în timp REAL pe www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.

Vezi mai jos momentul în care Messi refuză schimbarea:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑