Zimbru Chisinau si Milsami Orhei au incheiat in forta turul campionatului



020 октября 2014

Zimbru Chisinau si Milsami Orhei au incheiat in forta turul campionatului. Aseara galben-verzii au demolat-o cu 6 la 0 pe Zaria Balti, in timp ce haiducii au obtinut o victorie importanta, 2 la 1, in deplasare cu FC Tiraspol.


Flamanda de victorii si disperata sa nu piarda contactul cu liderii, Zimbru Chisinau a obtinut 3 puncte importante in duelul de ieri cu tanara echipa din Balti, Zaria. Galben verzii au inceput in forta si dupa primele 13 minute aveau deja 3 la 0 pe tabela de marcaj, dupa golurile lui Dan Spataru, Kiril Pavlyuchek si Mihai Platica.

 

In minutul 26 acelasi Platica a inscris inca odata, ca pana la pauza Anatol Cheptine sa-si vada si el numele pe lista marcatorilor.

 

Tot ieri intr-o alta partida Milsami Orhei a batut-o cu 2 la 1 in deplasare pe Fc Tiraspol. Oaspetii au deschis scorul dupa un autogol, apoi, in partea secunda, si-au dublat avantajul prin reusita fantastica a golgheterului Romeo Surdu.

 

Fc Tiraspol a fortat pana la final, insa nu a reusit mare lucru, abia in prelungiri a marcat golul de onoare prin Karaneychev. Tot ieri FC Academia a obtinut prima victorie a sezonului, dupa 2 la 0 cu Dinamo-Auto. Dupa primul tur, lider in Divizia Nationala, cu 23 de puncte, este Sheriff Tiraspol, care s-a distantat la trei puncte de Veris, datorita victoriei din meciul direct, din ultima etapa. Dacia Chisinau se afla pe locul trei, avand 19 puncte. In prima parte a clasamentului se mai regasesc Milsami Orhei, Saxan Ceadar Lunga si FC Tiraspol. Zimbru Chisinau ocupa locul 7 in campionatul national, la tocmai 9 puncte in spatele liderului Sheriff. In a doua parte a clasamentului se mai regasesc FC Costuleni, Zaria, Academia si Dinamo-Auto. Ultima nu are acumulate niciun punct in cele 10 etape jucate.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: milsami orhei, Zimbru Chisinau, campionat,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑