AC Milan se apropie de podium. Aceasta a invins, cu 3 la 1, formatia Verona, la care joaca moldoveanul Artur Ionita



020 октября 2014

AC Milan se apropie de podium. Aceasta a invins, cu 3 la 1, formatia Verona, la care joaca moldoveanul Artur Ionita. Milanezii ocupa locul 4 si sunt la 5 puncte distanta de liderul Juventus.


Verona a avut mult ghinion in meciul cu AC Milan. In minutul 21 Rafa Marquez a deviat in propria poarta mingea centrata de Abate. In cateva momente milanezii au facut 2 la 0, prin Honda. 

 

Verona a incercat sa dea replica, insa eforturile lui Ionita si ale colegilor sai nu s-au incununat cu succes. In schimb, diavolii milanezi au marcat inca un gol, prin acelasi Honda. Pe final de meci, Nicolas Lopez, jucatorul care l-a inlocuit pe Ionita, a inscris golul de onoare al gazdelor. Dupa aceasta partida, Verona a cazut pe locul 8 in Serie A, cu 11 puncte. AC Milan a urcat pe 4, cu 14 puncte. Revelatia sezonului, Sampdoria, a remizat pe terenul gruparii Cagliari, scor 2 la 2. Sampdoria ocupa locul 3 in Italia, cu 15 puncte, si e devansata doar de AS Roma, cu 18, si de liderul Juventus, cu 19. Tot aseara, intr-un duel dramatic, Inter a remizat acasa cu Napoli, scor 2 la 2. La golul lui Callejon, gazdele au raspuns prin reusita lui Guarin. In minutul 90 acelasi Callejon a readus-o in avantaj pe Napoli, iar in prelungiri Hernanes a salvat-o pe Inter de la infrangere.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: AC Milan, verona, Artur Ionita,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑