Simona Halep a început cu dreptul turneul din Singapore. Românca a învins-o pe Eugenie Bouchard în două seturi



020 октября 2014

 

Simona Halep a debutat cu victorie la Turneul Campioanelor din Singapore. Jucătoarea din România a învins-o în primul meci pe canadianca Eugenie Bouchard în două seturi. Într-un alt meci, Serena Williams s-a impus în faţa Anei Ivanovici.

Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-2 6-3, pe candadianca Eugenie Bouchard în primul meci disputat de sportiva din România în cadrul Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor. Halep s-a impus după o oră şi nouă minute în faţa jucătoarei din Canada, aflată de asemenea la prima prezenţă la această competiţie.

Serena Williams a început perfect ediţia din acest a Turneului Campioanelor. Tenismena, care este şi numărul 1 mondial, a învins-o în două seturi pe Ana Ivanovic.

În primul set, Williams reuşit rapid break-ul şi s-a distanţat la 4-1. Ivanovic nu s-a dat bătută şi a restabilit egalitatea, dar a pierdut până la urmă cu 4-6. Jucătoarea din Serbia a replicat în actul secund, când a reusit un break chiar la debut. Americanca şi-a recuperat imediat serviciul şi s-a impus din nou cu 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră şi 18 minute.

În următoarele meciuri din această grupă, Serena Williams va juca împotriva Simonei Halep, iar Eugenie Bouchard se va duela cu Ana Ivanovic.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑