Brad Keselowski a câştigat ultima etapă din play-off-ul sezonului de NASCAR



020 октября 2014

 

Brad Keselowski a câştigat ultima etapă din play-off-ul sezonului de NASCAR. Americanul s-a impus în faţa lui Matt Kenseth şi Clint Bowyer în cursa de la Talladega. Joey Logano a rămas lider în clasamentul general.

Brad Keselowski a câștigat cursa NASCAR Sprint Cup de la Talladega, ultima etapă din play-off-ul sezonului. Momentul cheie a cursei s-a produs în ultimele tururi, atunci când Keselowski l-a depăşit pe Matt Kenseth, care până la urmă s-a clasat pe locul doi.

Clint Bowyer, care a fost doar al 33-lea pe grila de start a reuşit să termine cursa pe locul trei. Etapa din Tadallega nu a fost lipsită de accidente. La jumătatea cursei, Kyle Busch a fost lovit din spate Austin Dillon şi a fost nevoit să abandoneze.

După această victorie Keselwoski a revenit în top 10 a clasamentului general, fiind pe poziţia a opta. Joey Logano a rămas lider la general, fiind urmat de Kevin Harvick şi Ryan Newman.

Următoare etapă a Mondialului de NASCAR va avea loc pe 26 octombrie pe circuitul Martinsville din statul amerincan Virginia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑