Andone este convins că Steaua va fi mai slabă în 2015. ”Nu vor defila spre titlu!”



020 октября 2014

 

**VIDEO** Andone este convins că Steaua va fi mai slabă în 2015. ”Nu vor defila spre titlu!”

Ioan Andone nu este de acord cu cei care spun că Steaua va câștiga titlul lejer, își argumentează opinia, dar a spus și ce trebuie să facă Dinamo pentru a redeveni un nume în fotbalul românesc.

Steaua are cele mai multe puncte în clasament, cel mai bun atac și cea mai bună apărare, la egalitate cu CFR Cluj, după 11 etape, dar un fost antrenor dinamovist crede că aceste atribute vor fi greu de realizat de campioni și din retur.

Ioan Andone, antrenorul celor de la Apollon Limassol, nu este de acord cu cei care spun că gruparea din Ghencea va defila spre al treilea tiltu consecutiv.

”Nu cred că Steaua se va distanța, pentru că și Petrolul și Astra, și CFR Cluj și Dinamo sunt acolo. Nu cred, din contră. Va fi o luptă strânsă pentru că la iarnă, cei de la Steaua vor mai pierde ceva jucători, iar acest lucru se va reflecta în jocul echipei”, a spus Andone, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

”Fălcosul” nu și-a uitat nici trupa de suflet, despre care a spus în ce condiții poate ajunge iar să se bată la campionat.

”Dacă Dinamo va aduce calitate în apărare și un portar de de valoare, atunci va crește, pentru că de la mijloc în sus arată bine”, a conchis Ioan Andone la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑