Bătălia finală pentru titlul de cel mai bun surfer din lume se va da în Hawaii



020 октября 2014

 

Campionul mondial de surf se va decide în Hawaii. Principalii favoriţi la titlu, Gabriel Medina şi Kelly Slater, au dezamăgit în etapa din Portugalia fiind eliminaţi în runda a treia, iar bătălia pentru primul loc se va da în ultima etapă.

Pentru a deveni campion mondial, liderul clasamentului Gabriel Medina trebuia să câştige etapa din Portugalia. Brazilianul a avut o evoluţie dezastruoasă şi a fost eliminat în turul trei.

"Nu-mi pot da seama ce s-a întâmplat. Am avut nevoie de un rezultat bun. Acum nu mai depinde de ce obţin rivalii mei. Acum totul depinde doar de mine", a zis Medina.

Contracandidatul său şi numărul doi mondial, americanul Kelly Slater, a dezamăgit şi el fiind eliminat în acelaşi tur. Astfel bătălia pentru titlul de cel mai bun surfer din lume se va da în ultima etapă care se va desfăşura în Hawaii.

Dacă va reuşi să se impună, Medina va deveni campion mondial pentru prima dată în carieră. De partea cealaltă, legenda acestui sport, Kelly Slater ar cuceri titlul cu numărul 12.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑