Spectacol în Liga Campionilor! FC Barcelona i-a umilit acasă pe cei de la Manchester City



020 октября 2016
sursa: calciomercato.com
FC Barcelona a învins fără drept de apel pe Mancester City în cel mai așteptat meci al serii. Gruparea catalană s-a impus cu scorul de 4-0 pe teren propriu.
Lionel Messi a marcat primul gol al meciului în prima repriză. După pauză portarul oaspeților, Caludio Bravo a fost eliminat din cauza unui henț în afara careului. Gazdele au profitat de superioritatea numerică și au marcat de două ori prin Lionel Messi în minutele 61 și 69.
Echilibru numeric a fost restabilit în urma eliminării lui Jeremy Mathieu, care a primit al doilea galben. În minutul 87, Neymar a ratat un penalty, însă peste două minute brazilianul s-a revanșat și a marcat golul patru al catalanilor, stabilind scorul final.
În celălalt meci al grupei, Celtic a pierdut în fața Borussiei Monchengladbach, scor 0-2.
Arsenal Londra a învins categoric pe Ludogoreț Razgrad cu scorul de 6-0.
Pentru gazde au marcat Sanchez, Walcott, Oxlade-Chmaberlain și Ozil de trei ori. Paris Saint-Germain s-a impus în fața lui FC Basel cu 3-0.
Beșiktaș Istanbul a obținut prima victorie în actuala ediție a Ligii Campionilor, furnizand surpriza serii chiar pe terenul lui Napoli, scor 3-2.
Tot în grupa B, Dinamo Kiev a fost învinsă acasă de Benfica cu scorul de 0-2.
FC Rostov, echipa moldoveanului Alexandru Gațcan, a înclinat steagul, tot pe teren propriu, în fața lui Atletico Madrid, scor 0-1.
În aceeași grupă, Bayern Munchen a cîștigat partida contra lui PSV Eindhoven cu scorul de 4-1.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑