Dan Petrescu anunță un rival la titlul pentru Steaua, în sezoanele viitoare: “Are un proiect serios!”



020 декабря 2014

 

**VIDEO** Dan Petrescu anunță un rival la titlul pentru Steaua, în sezoanele viitoare: “Are un proiect serios!”

Cu Gică Hagi mai aproape de echipă, Viitorul a făcut cel mai bun tur din istorie. Echipa din Voluntari a încheiat prima parte a sezonului pe locul 9, la 5 puncte în spatele lui Dinamo. Fost coleg cu Hagi la Steaua și la națională, Dan Petrescu crede că Viitorul se poate lupta pentru supremație cu Steaua, în următoarele sezoane.

Campion cu o formație mică, Unirea Urziceni, Petrescu e de părere că și Hagi poate reuși această performanță în România: “Să se salveze cu Viitorul, iar în viitor să se bată la titlu, pentru că e posibil asta. Are un proiect serios, este poate singurul club club din România care într-adevăr a construit echipa de la zero.

A făcut o treabă extraordinară, a băgat foarte mulți bani și mi-aș dori foarte mult ca el să nus e bată la retrogradare în fiecare an, să se bată la câștigarea campionatului.”

Petrescu îşi doreşte ca Viitorul să reuşească performanţe importante şi fără Hagi, pe care vrea să îl vadă din nou pe banca unei echipe importante din străinătate. Peste hotare, Regele le-a pregătit până acum doar pe Bursaspor şi Galatasaray: “Dacă poate să găsească o ofertă să antreneze în străinătate, să-și găsească cât mai repede o echipă.”


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑