Lens - Nice 2-0. Al treilea meci fără înfrângere pentru echipa lui Kombouare



020 декабря 2014

 

**VIDEO** Lens - Nice 2-0. Al treilea meci fără înfrângere pentru echipa lui Kombouare

Lens a ajuns la trei meciuri consecutive fără înfrângere în Ligue 1, după ce s-a impus pe teren propriu în faţa lui Nice, scor 2-0.

Echipa antrenată de Antoine Kombouare, care în precedentele două runde remizase cu fostele campioane Lille şi Montpellier, a ieşit pentru moment din zona locurilor retrogradabile, urcând pe locul 16.

Gazdele au fost mai periculoase în debutul partidei, dar prima mare ocazie a întâlnirii i-a aparţinut lui Eysseric, care a lovit bara în minutul 31.

Totuşi, Lens a reuşit să deschidă scorul cu şapte minute înainte de pauză, când Cyprien l-a învins pe Pouplin cu un şut din interiorul careului, la colţul lung.

La zece minute de la reluare, trupa lui Kombouare îşi putea dubla avantajul, dar Coulibaly a ratat un penalty obţinut de autorul golului de 1-0.

Atacantul de 33 de ani s-a revanşat însă în minutul 86, când a stabilit rezultatul final, la capătul unei superbe acţiuni personale.

S-a terminat 2-0, iar Nice rămâne cu un singur succes în ultimele opt etape.

Lens: Riou - Sylla (Cavare 46), Gbamin, Kantari, Baal - Cyprien, Le Moigne, Valdivia (Bourigeaud 79) - Coulibaly, Guillaume, Nomenjanahary (El Jadeyaoui 51)

Antrenor: A. Kombouare

Nice: Pouplin - Palun (Cvitanich 62), Genevois, Diawara, Amavi - Koziello (Digard 46), Bodmer - Puel, Eysseric, Bautheac (Maupay 81) - Plea

Antrenor: C. Puel

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑