Aston Villa - Man. United 1-1. Se oprește seria de 6 victorii pentru "diavoli"! Gol pentru Falcao



020 декабря 2014

**VIDEO** Aston Villa - Man. United 1-1. Se oprește seria de 6 victorii pentru

Manchester United căuta a șaptea victorie la rând în Premier League, însă elevii lui Louis Van Gaal au reușit doar o remiză în deplasarea de la Birmingham.

Aston Villa a deschis scorul prin Benteke, în minutul 18. Belgianul l-a fentat pe Evans, după care a șutat perfect la colțul lung, de la limita careului, fără speranțe pentru De Gea.

Titular pentru prima dată din 5 octombrie, Radamel Falcao a reușit egalarea în minutul 53. Columbianul a trimis cu capul de la 8 metri, după centrarea foarte bună a lui Ashley Young.

A fost abia a doua reușită a lui Falcao în campionat, după 9 prezențe în Premier League. De asemenea, atacantul s-a aflat la PRIMA partidă pentru Manchester United în care bifează toate minutele pe teren.

În minutul 65, Agbonlahor a văzut direct cartonașul roșu, însă United nu a obținut victoria, deși Louis Van Gaal l-a aruncat în luptă și pe Angel Di Maria.

CLICK AICI PENTRU REZUMATUL VIDEO AL PARTIDEI ASTON VILLA - MANCHESTER UNITED 1-1

Scorul final a fost 1-1, iar în urma acestei remize, United pune capăt seriei de 6 succese și se îndepărtează la 7 puncte de grupul fruntaș, compus din Chelsea și Manchester City.

Echipele:

Aston Villa: Guzan - Lowton, Vlaar, Okore, Clark, Cissokho (80 Bacuna) - Weimann (80 N'Zogbia), Sanchez, Delph - Agbonlahor, Benteke. Antrenor: P. Lambert

Manchester United: De Gea - Jones, Carrick, Evans - Valencia (74 Wilson), Fletcher (46 Blackett), Mata, Rooney, Young - Van Persie (61 Di Maria), Falcao. Antrenor: L. Van Gaal.

Echipele lui Florin Gardoș (Southampton), respectiv Vlad Chiricheș (Tottenham), au reușit să câștige meciurile disputate în etapa a 17-a.

Saints nu au întâmpinat probleme împotriva lui Everton, de care au trecut cu 3-0. Golurile au fost înscrise de Pelle, Yoshida și autogolul lui Lukaku.

De cealaltă parte, Spurs a avut mai multe bătăi de cap în meciul cu Burnley - a învins cu 2-1, însă toate golurile s-au marcat în primele 35 de minute. Pentru gazde au punctat H. Kane și Lamela, în timp ce oaspeții au rămas doar cu golul lui Barnes.

Ambii jucători ai Stelei nu au prins nici măcar un minut în această etapă.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑