Suarez, după primul gol pentru Barça în La Liga: "E finalul unei curse, nu a fost o obsesie". cu reușita



020 декабря 2014

 

**Suarez, după primul gol pentru Barça** în La Liga:

VIDEO Barcelona - Cordoba 5-0. Luis Suarez a marcat primul său gol în campionat pentru Barcelona în cel de-al 8-lea meci jucat pentru catalani în La Liga, dar spune că nu era obsedat să înscrie, deși primea numeroase critici vizavi de lipsa lui de eficacitate.

Atacantul uruguayan a ajuns la 3 reușite în tricoul Barcelonei, după cele din UEFA Champions League, cu APOEL Nicosia și Paris Saint-Germain.

Gruparea catalană rămâne cea mai bună din lume pentru Suarez (27 de ani), pentru care transferul pe Camp Nou a salvat un an greu, în care a petrecut 4 luni suspendat.

"E finalul unei curse, dar ce contează cel mai mult este că echipa a câștigat 3 puncte. Acum vom lua o pauză și ne vom gândi la viitorii adversari. Nu m-am îngrijorat câtuși de puțin că nu marcam în campionat. Știu că sunt atacant și că trebuie să înscriu goluri, dar știu și că sunt aici să îmi ajut colegii, astfel că sunt calm, nu e o obsesie.", a declarat Luis Suarez, la finalul meciului Barcelona - Cordoba 5-0.

Sud-americanul a fost întrebat și cum a fost anul 2014 pentru el: "Pe plan personal am trăit o situație dureroasă, pe care prefer să o uit, dar sunt și bucuros, fiindcă am ajuns la cel mai bun club din lume".

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑