Are 35 de ani, dar e considerat ideal pentru Steaua: "E înlocuitorul perfect al lui Sânmărtean"



021 апреля 2015

 

**VIDEO** Are 35 de ani, dar e considerat ideal pentru Steaua:

Steaua nu mai practică același joc care i-a adus titlul anul trecut. Chiar dacă se află în grafic pentru cele trei trofee puse în joc în acest sezon, liderul nu mai arată fotbalul spectaculos din tur, unul dintre motive fiind probabil și plecarea celor 3 jucători, Lucian Sânmărtean, Claudiu Keșeru și Lukasz Szukala.

Cel mai mult îi lipsește echipei lui Costel Gâlcă mijlocașul de 35 de ani ajuns la Al Ittihad. În locul lui, campionii sunt sfătuiți de Dinu Gheorghe să îl aducă pe Florin Cernat. Fostul internațional încearcă să o salveze pe Oțelul de la retrogradare și a fost contant cel mai bun om al gălățenilor, în 2015.

"Pentru Steaua, Cernat este cea mai bună soluție să îl înlocuiască pe Sânmărtean. Eu zic că este peste Teixeira, ținând cont că Steaua îl are pe Tănase pe partea stângă. Cernat era cel care era bun în centrul terenului pentru a lega jocul. Teixeira este un jucător care fuge de lupta de la mijlocul terenului, se retrage în bandă și de acolo începe să construiască. Cernat are o relație bună cu Mihai Stoica. Este finul lui. Ar trebui să profite și să îl aducă la Steaua, care și-ar recâștiga acel dirijor din teren", a declarat fostul oficial al Astrei în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Jucătorul de 35 de ani a fost decisiv chiar și în meciul disputat împotriva "roș-albaștrilor": a centrat la deschiderea scorului pe Arena Națională, la nefericitul autogol al lui Iasmin Latovlevici. Cernat a mai fost aproape de gol, când a executat o lovitură liberă puțin peste poarta lui Giedrius Arlauskis.

Gigi Becali l-a dorit în această iarnă pe Filipe Teixeira, jucătorul Petrolului cu care a fost surprins la aceeași masă. Totuși, portughezul poate ajunge la gruparea bucureșteană în vară, ținând cont că a fost anunțat de Mircea Rednic că nu se va baza pe serviciile lui.

 

Florin Cernat a evoluat în 20 de meciuri pentru Oțelul Galați în toate competițiile acestei stagiuni, furnizând 4 pase decisive. Mijlocașul a mai evoluat pentru Dinamo, Dinamo Kiev sau Hajduk Split.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑