Fiorentina - Verona 0-1. A doua înfrângere consecutivă a toscanilor



021 апреля 2015

 

**VIDEO** Fiorentina - Verona 0-1. A doua înfrângere consecutivă a toscanilor

Fără Ciprian Tătăruşanu, care a fost rezervă, Fiorentina a pierdut al doilea meci consecutiv. A fost, totodată, și primul succes al oaspeților în fieful toscanilor, după o pauză de 13 ani.

Toscanii au fost mai periculoşi în prima repriză - Ilicic nu l-a putut învinge pe Rafael în minutul 18, apoi, goalkeeperul Veronei a avut un reflex excelent la mingea trimisă de Gilardino.

După reluare, Neto a avut ceva emoţii la ocazia lui Toni, iar în careul celălalt, Gilardino a scos un penalty, însă Rafael a fost din nou eroul echipei sale şi i-a interzis golul lui Diamanti.

Verona a dat lovitura de graţie în minutul 90 - Neto a gafat - a respins greşit şutul lui Christodoulopoulos, iar Obbadi a profitat şi a adus prima victorie a Veronei în faţa Fiorentinei după 13 ani.

Fiorentina - Verona 0-1
A marcat: Obbadi 90

Fiorentina: Neto - Rosi, Tomovic, Basanta, Pasqual - Aquilani, Badelj, Lazzari (M. Fernandez 75) - Ilicic (Babacar 55), Gilardino, Diamanti
Antrenor: Vincenzo Montella

Verona: Rafael - Pisano, Marquez (Rodriguez 76), V. Moras, A. Agostini - Sala, Tachtsidis (Obaddi 71), Greco - Jankovic (Christodoulopoulos 83).
Antrenor: Andrea Mandorlini

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑