Daniel Pancu a explodat la ultima ocazie a Rapidului! I-a reproșat lui Edu Oriol că nu a pasat



021 апреля 2015

 

**VIDEO** Daniel Pancu a explodat la ultima ocazie a Rapidului! I-a reproșat lui Edu Oriol că nu a pasat

VIDEO Rapid – Concordia 1-0. Daniel Pancu a revenit cu noroc pe teren pentru giuleșteni, în succesul de luni, din ultima partidă a etapei a 27-a a Ligii 1. Veterenul din Giulești a intrat în minutul 76 al disputei cu Concordia, în locul lui Meulens, iar după 10 minute a explodat, la ultima ocazie a echipei sale. I-a reproșat lui Edu Oriol că nu a pasat.

Pancu n-a jucat în ultimele trei partide ale Rapidului, toate pierdute, ultima oară fiind pe teren în succesul cu Oțelul, 2-0. A fost o dată rezervă și de două ori neiclus în lot, din cauza unei accidentări. A revenit cu Concordia, intrând pe final.

În minutul 86, el a inițiat un atac rapid al echipei sale, pătrunzând în centru în terenul advers și pasând excelent în dreapta, spre Edu Oriol. Spaniolul a intrat în careu, Pancu a avansat și a fost singur în centrul suprafeței de pedeapsă adverse. A cerut mingea, dar coechipierul său a încercat un dribling, fiind apoi deposedat.

Nervos Pancu s-a exteriorizat și a fost vizibilă frustrarea sa pentru că nu a primit balonul într-o poziție în care ar fi avut o mare șansă de a înscrie. S-a calmat însă rapid, mai ales că urma un corner pentru echipa sa, iar de pe margine, antrenorul Cristiano Bergodi l-a strigat, cerându-i să le transmită coechipierilor săi să rămână sus, în terenul advers.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑