Sportivii moldoveni au ieşit în prim plan în a patra zi a Jocurilor Olimpice. VEZI cine sunt primii finalişti la Nanjing



021 августа 2014
FOTO: bigbackground.com

După trei zile în care nu au obţinut rezultate notabile, sportivii moldoveni au ieşit în prim plan în a patra zi a Jocurilor Olimpice de tineret. Ion Aric şi-a asigurat cel puţin locul opt, după ce s-a calificat în sferturile probei tir dublu mixt, iar Ştefan Mura a acces în finala probei aruncarea discului şi va lupta pentru medalii.

Ion Aric a debutat cu o victorie în proba tir dublu mixt. Acesta a participat în pereche cu ucraineanca Polina Konariova şi i-au învins în optimi pe rusoaica Margarita Lomova şi columbianul Juan Rivera cu 10-9. În sferturi, Aric şi Konariova vor întâlni perechea Zaven Gitian, din Armenia, şi Chung Ting-Yu, din Taipei.

Un alt rezultat notabil l-a obţinut Ştefan Mura, care s-a calificat în finala probei aruncarea discului, după ce s-a clasat pe locul şapte în calificări. Finala va avea loc pe 23 august.

Tot în a patra zi de concurs, înotătoarea Tatiana Perstniova a ocupat locul opt din opt în grupa sa din calificări şi a ratat accederea în semifinala probei 50 de metri spate.

În afară de Aric, pe 21 august vor mai participa alţi doi sportivi moldoveni. Alexandr Sancov va concura în proba înot 800 de metri, stil liber, iar Polina Ciui va debuta în concurs în proba aruncarea ciocanului.

În total, ţara noastră este reprezentată la Olimpiada de tineret de la Nanjing de 11 sportivi, în şase probe. Jocurile se vor încheia pe 28 august.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑