Campioana Moldovei, Sheriff îşi va juca ultima şansă din cupele europene în Croaţia



021 августа 2014

 

Campioana Moldovei, Sheriff îşi va juca ultima şansă din cupele europene în Croaţia. "Dacă nu ne calificăm în grupele Ligii Europei va fi o tragedie pentru noi" - au declarat jucătorii înaintea duelului cu Rijeka, echipă care a câştigat ultimele 15 meciuri din toate competiţiile oficiale. "Ne va fi greu acolo" - a declarat antrenorul croat al Sheriff-ului Zoran Zekic.

Jucătorii lui Sheriff cred că pot opri seria victoriilor consecutive obţinute de Rijeka în ultimele 15 meciuri oficiale din campionatul Croaţiei, Cupă, Supercupă şi Liga Europei. Aceştia şi-au fixat ca obiectiv să obţină un rezultat pozitiv chiar în meciul tur.

"În deplasare trebuie să marcăm. Este cel mai important lucru. Toate echipele au acest obiectiv pentru meciurile din deplasare. Nu ne-a ieşit în Liga Campionilor. Nu-i nimic. Mai avem o şansă în Liga Europei. Trebuie să ajungem în grupe", a declarat jucător Sheriff, Vadim Paireli.

"Clubul a avut obiective înalte. Şi-a propus să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Din păcate, nu am putut îndeplini acest obiectiv. Ratarea calificării în grupele Ligii Europei va fi o tragedie mare pentru noi", a spus Radu Gânsari.

Unul dintre atuurile principale ale Sheriff-ului este antrenorul croat Zoran Zekic, care cunoaşte foarte bine fotbalul din ţara natală şi chiar a jucat la Rijeka în sezonul 2005-2006:

"Au 20 de jucători buni, un antrenor bun şi o atmosferă bună la echipă. Va fi foarte greu. Ne pregătim de acest meci zi de zi. Eu pot să le dau jucătorilor toată informaţia despre adversar. Putem fi pregătiţi sută la sută. Dar cum va începe partida totul va depinde numai de fotbalişti, eu nu am să-i mai pot ajuta."

Meciul tur din play-off-ul Ligii Europei, dintre Sheriff şi Rijeka, se va juca joi, de la 22:15, pe stadionul Kantrida. Pe această arenă a jucat un meci amical şi naţionala Moldovei.

În 2008, echipa antrenată de Igor Dobrovolski a fost învinsă de Croaţia cu 0-1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑