Steaua București a făcut un pas mare spre grupele Ligii Campionilor! Roș-albaștrii au învins pe teren propriu formația Ludogorets



021 августа 2014

 

Steaua București a făcut un pas mare spre grupele Ligii Campionilor! Roș-albaștrii au învins cu 1-0 pe teren propriu formația bulgară Ludogorets în partida tur din play-off. Gazdele au marcat golul victoriei în ultimele minute ale meciului.

Steaua a început mai bine partida de la București cu Ludogorets, iar în minutul 34 a ratat cea mai mare ocazie de a deschide scorul. Sânmârtean a obținut un penalty după ce a fost faultat în careu, iar arbitru adictat penalty. Alex Chipciu a ratat lovitura de la 11 metri, balonul fiind respins în corner de fostul portar al formației Sheriff Tiraspol, Vladislav Stoianov.

După pauză, oaspeții au ratat o ocazie uriașă de a egala Alexandrov a șutat din apropiere, însă a trimis balonul în bară. Steaua a înscris golul victoriei abia în minutul 88 prin Alex Chipciu, care l-a bătut pe Stoianov după un șut din cădere.

Într-un alt meci, Beșiktaș a produs surpriza serii și a remizat pe teren propriu cu Arsenal Londra, scor 0-0. Napoli a încheiat la egalitatea partida de acasă cu Athletic Bilbao, scor 1-1. Jucătorul oaspeților, Muniain a deschis scorul la finalul primei reprize, iar Napoli a egalat în minutul 68 prin Gonzalo Higuain.

Bayer Leverkusen a reușit să învingă în deplasare FC Copenhaga cu scorul de 3-2, în timp ce Red Bull Salzburg s-a impus în fața formației Malmo cu 2-1. Meciurile retur vor avea loc pe 27 august.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑