Real Madrid a scăpat printre degete victoria în partida tur cu Atletico din Supercupa Spaniei



021 августа 2014

 

Real Madrid a scăpat printre degete victoria în partida tur cu Atletico din Supercupa Spaniei. Galacticii au marcat primul gol, însă Atletico a egalat peste câteva minute şi partida s-a terminat cu scorul de 1-1.

Atletico a avut primele ocazii de gol în meciul de pe Santiago Bernabeu cu Real din Supercupa Spaniei. Jucătorii lui Atletico, Mandzukic şi Saul au fost aproape de a deschide scorul în primul sfert de oră, însă
Casillas s-a opus de fiecare dată. Real a ratat o singură ocazie, prin Ronaldo.

Portughezul a fost înlocuit la pauză, cu James Rodriguez, în urma unei accidentări suferite la finalul primei reprize. Finalul de meci a fost unul tensionat. Columbianul James Rodriguez a deschis scorul în minutul 81, chiar la debutul său pe Santiago Bernabeu.

Real nu a reuşit să menţină rezultatul, Atletico egalând peste şase minute prin Raul Garcia. Astfel, datorită golului marcat în deplasare, Atletico va avea avantaj în meciul retur de pe teren propriu.

Echipa lui Diego Simeone are nevoie de cel puţin un egal fără goluri pentru a câştiga Supercupa Spaniei. Meciul din manşa secundă va avea loc vineri, pe Stadionul Vicente Calderon.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑