Echipele Zimbru şi PAOK se arată sfidătoare reciproc înaintea meciului din această seară



021 августа 2014

 

Zimbru va debuta în play-off-ul Ligii Europei cu o echipă cu tradiţii în Grecia. "Galben-verzii" sunt optimişti înaintea meciului tur cu PAOK.

Dacă în primele trei runde preliminare ale Ligii Europei Zimbru juca primul meci în deplasare, dubla confruntare cu PAOK va începe la Chişinău. Acest fapt nu l-a făcut pe antrenorul Oleg Kubarev să schimbe tactica de joc: "Dacă joci cu o echipă care, teoretic, este mai puternică ca tine, trebuie să te strădui să păstrezi şansele de calificare şi pentru al doilea meci. Astfel, obiectivul nostru este să marcăm şi să nu încasăm goluri. Dar asta este doar o teorie."

"PAOK are obiectivele sale, noi le avem pe ale noastre şi trebuie să privim înainte. Am făcut câţiva paşi importanţi şi vrem să continuăm",  a firmat căpitanul Iulian Erhan. 

De partea cealaltă, PAOK va disputa primul meci oficial al sezonului. Partida cu Zimbru va fi şi prima pentru antrenorul Angelos Anastasiadis de la revenirea sa pe banca tehnică a echipei: "Aştept şi eu să văd în ce stare se află echipa mea. Ne aşteaptă un adversar dificil. I-am văzut toate meciurile din acest sezon. Este o echipă care nu se teme şi îţi creează probleme."

Echipa din Salonic a venit în Moldova cu trei fotbalişti de la naţionala Greciei care au jucat la Mondialul din Brazilia, Dimitris Salpingidis, Alexandros Tziolis şi Panagiotis Glykos, dar şi internaţionalul român Răzvan Raț. Nu au făcut deplasarea la Chişinău însă un alt internaţional grec, Giorgos Tzavellas, şi portughezul Miguel Vítor. Ambii au fost excluşi din lot din motive disciplinare.

"Ambele jocuri sunt la fel de importante. Dar noi vrem să jucăm cât mai bine chiar în primul meci. Sper să ieşim învingători", a spus Giannis Skondras, jucător PAOK.

Meciul tur al play-off-ului Ligii Europei, dintre Zimbru şi PAOK, se va juca în această seară, de la ora 21:05.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑