Probleme pentru Pițurcă. O nouă gafă și o accidentare pentru Tamaș! Poate rata ”dubla” cu Ungaria și cu Finlanda



021 сентября 2014

 

Probleme pentru Pițurcă. **O nouă gafă și o accidentare pentru Tamaș!** Poate rata ”dubla” cu Ungaria și cu Finlanda

Gabi Tamaș a jucat doar 32 de minute în Watford - Bournemouth (1-1), a comis un penalty în minutul patru, după care s-a accidentat serios și n-a mai putut continua partida.

Vești amestecate pentru selecționerul Victor Pițurcă. În timp ce antrenorul primei reprezentative tocmai era mulțumit de faptul că are soluții pentru înlocuirea lui Marica, suspendat cu Ungaria, din cauza ”roșului” primit la Pireu, contra Greciei, acesta a primit o veste deloc liniștitoare tocmai din Anglia.

Gabi Tamaș (30 de ani), care a fost folosit ca fundaș dreapta contra elenilor, a revenit sâmbătă, 20 septembrie, ca titular în garnitura celor de la Watford. Din păcate pentru el, internaționalul român n-a avut deloc parte de o după-amiază bună. Dimpotrivă!

Mai întâi, Tamaș a comis un fault în propriul careu, după doar patru minute de la startul meciului, dar norocul său a fost că cei de la Bournemouth au ratat de la punctul cu var. Numai că ceea ce începe prost se termină și mai prost s-a adeverit din plin în cazul lui Gabi, care s-a accidentat grav, potrivit presei engleze, în minutul 32 și a fost înlocuit cu Cathcart.

Tamaș va efectua duminică un RMN, dar verdictul la prima vedere este că va sta săptămâni bune departe de gazon. El ar putea rata astfel dubla cu Ungaria și Finlanda, partide programate la 11 octombrie, respectiv 14 octombrie.

Din păcate, Tamaș nu se află la prima gafă în tricoul celor de la Watford. Pe lângă penalty-ul comis în meciul cu Bournemouth, fundașul nostru a comis o eroare și la meciul cu Leeds, din etapa a patra a ligii secunde, când Watford s-a impus cu 4-1. Tamaș, însă, a fost ”autorul” singurului gol al oaspeților (DETALII AICI).

După autogolul cu Leeds, a urmat meciul din Cupa Ligii, de marți, 26 august, cu fosta echipă a fundașului român, Doncaster.
Watford a pierdut cu 2-1, iar Gabriel Tamaș a avut pe conștiință penalty-ul din care Doncaster a deschis scorul prin Tyson, în minutul 11 (DETALII).

Și în etapa a cincea în meciul Watford-Huddersfield, încheiat cu victoria echipei lui Tamaș, cu 4-2, românul a ”comis-o” din nou. Fundașul de 30 de ani a fost eliminat în minutul 65, la scorul de 2-2, când a văzut al doilea ”galben” al meciului.

Altfel, pentru prima dată de la venirea la Charlton, George Țucudean nu a prins niciun minut în campionat. Acesta a stat pe bancă tot meciul în Rotherham - Charlton, scor 1-1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑