Spectacol la Câmpulung Muscel! A treia ediție a Campionatului de Viteză în Coastă



021 сентября 2014

 

**VIDEO** Spectacol la Câmpulung Muscel! A treia ediție a Campionatului de Viteză în Coastă

Motoare turate la maximum, viteză și adrenalină timp de două zile la Câmpulung Muscel, acolo unde se desfășoară a treia ediție a Campionatului de Viteză în Coastă. Proba face parte din concursul de viteză în coastă ediția cu numărul șapte.

“Pentru noi este un traseu foarte bun și foarte plăcut. Este aproape acasă, pentru că este organizat de clubul copilotului Florinel”, a spus Marco Tempestini, liderul Napoca Rally Academy.

La rândul său, Florin Tincescu a povestit cum a ajuns la motorsport:

“Marco m-a cooptat în echipă pe la 15 ani și de atunci, de vreo șase ani, sunt în Napoca Rally Academy. Pasiunea a fost moștenită de la tatăl meu, care a fost mechanic, și apoi am continuat-o alături de colegii mei de la Napoca Rally Academy”.

Lucien Hora, multiplu campion național la viteză în coastă, a fost încântat de traseu. Peste 50 de echipe din toată țara s-au aliniat la start în cursa pentru câștigarea Trofeului Câmpulung Muscel.

“Traseul se află într-o zonă montană, superbă, iar condițiile de concurs din acest punct de vedere sunt unele deosebite”, a spus Hora. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑