Probleme fără sfârșit la Rapid, dar și adversarii îi vor binele: ”Au echipă bună, dar le lipsește ceva”



021 сентября 2014

 

**VIDEO** Probleme fără sfârșit la Rapid, dar și adversarii îi vor binele: ”Au echipă bună, dar le lipsește ceva”Cu jumătate de meciuri pierdute de la venirea la Rapid, Ionel Ganea a fost contestat de suporteri şi după eşecul la limită de la Târgu Mureş (VIDEO&DETALII).

„Nu mă îngrijorează, am mare încredere în băieți. Jocul nostru e în creștere și încet-încet echipa joacă ce eu îmi doresc”, a declarat Ionel Ganea.

Cu numai două victorii de la promovare, Rapidul nu reuşeşte să iasă din zona fierbinte, iar Ganea nu mai poate bifa obiectivul impus pentru prima parte a sezonului, 17 puncte în zece etape. Giuleştenii au emoţii mari nu doar din cauza problemelor financiare, ci şi a faptului că şase echipe vor retrograda.

„E o luptă strânsă, între multe echipe și eu le urez baftă”, a spus Dorin Goga, adversarul Rapidului la meciul cu ASA. Fostul jucător al Rapidului a fost completat de Ousmane N'doye: „Echipa e foarte bună, sincer. Le lipsește ceva, dacă aveau puțin sprijin în spate, salarii, Rapid putea face mai multe, merită”.



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑