Juventus a dominat-o la toate capitolele pe Milan! Statistica derby-ului câștigat de campioana Italiei



021 сентября 2014

 

**Juventus a dominat-o la toate capitolele pe Milan!** Statistica derby-ului câștigat de campioana Italiei

AC Milan a sperat într-un rezultat pozitiv în derby-ul cu Juventus, mai ales după startul bun de sezon din Serie A, în care a reușit să câștige 6 puncte în primele 2 etape.

Torinezii au dominat însă clar disputa de la Milano și, în final, s-au impus cu scorul de 1-0 (VIDEO AICI), după golul reușit de Carlos Tevez.

Echipa lui Inzaghi a căutat în principal să nu se descopere în apărare și a lăsat pe planul al doilea jocul ofensiv. În aceste condiții, statistica de la finalul meciului, prezentată în emisiunea "Fotbal European", de pe Digi Sport 1, spune totul despre superioritatea pe care a demonstrat-o Juventus în derby-ul cu Milan.

Torinezii au tras nu mai puțin de 11 șuturi pe parcursul meciului, 6 fiind pe spațiul porții Milanului. Oaspeții au beneficiat de mai multe cornere, dar au avut și balonul în posesie mai mult timp.

Gazdele au încercat să compenseze prin agresivitate. Au fost 18 faulturi făcute de cei de la Milan, spre deosebire de cele 9 ale lui Juventus.

></p><p><span style=În următoarea etapă din Serie A, Milan va juca pe terenul lui Empoli, marți, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 3. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Campioana Italiei, Juventus, are o misiune teoretic ușoară în duelul cu Cesena. Meciul de la Torino este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, miercuri, de la ora 21:45.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑