Maeștrii fazelor fixe! Atletico a marcat 6 goluri în acest sezon din Primera, dar niciunul din acțiune



021 сентября 2014

 

**VIDEO** Maeștrii fazelor fixe! Atletico a marcat 6 goluri în acest sezon din Primera, dar niciunul din acțiune

Atletico Madrid a pierdut puncte pe teren propriu, la o săptămână după victoria de răsunet cu Real Madrid, de pe "Santiago Bernabeu" (VIDEO). Echipa lui Diego Simeone a fost ținută în șah de Celta Vigo, scor 2-2 (VIDEO), într-un meci în care gazdele au revenit de la 0-1, au condus, dar nu au reușit să cucerească la final toate cele trei puncte.

După meci, o statistică incredibilă a acaparat atenția jurnaliștilor spanioli. Aceștia au contorizat cele 6 goluri marcate în 4 etape de Atletico Madrid, dar niciunul dintre acestea nu a fost înscris din faze cursive de joc! Mai precis, toate golurile marcate de campioana Spaniei în noul sezon au venit în urma unor cornere sau lovituri libere, fără ca alb-roșii să beneficieze de vreun penalty în actuala stagiune.

În prima etapă, Atletico a făcut 0-0 la Rayo Vallecano, dar apoi a învins-o pe Eibar cu 2-1, golurile fiind marcate de Miranda (11) și Mandzukic (25). A urmat succesul cu Real Madrid, adus de Tiago (10) și Arda Turan (76), înainte ca fundașii Miranda (31) și Godin (41, foto sus) să înscrie în poarta Celtei. Astfel, 3 din cele 6 goluri înscrise în acest sezon pe plan intern de Atletico Madrid au purtat semnătura fundașilor, o singură reușită fiind realizată de un atacant (Mandzukic)!

Poate că nu mai e nevoie să specificăm un alt aspect statistic interesant: nicio altă echipă din Spania nu a mai reușit să înscrie de 6 ori din faze fixe în acest sezon, tacticianul Diego Simeone fiind maestrul acestor momente de joc, pe care Atletico le speculează excepțional. În plus, 9 din ultimele 11 goluri marcate în Primera Division de madrileni au venit din faze fixe, 6 dintre ele fiind cornere.

Etapa viitoare, Atletico va juca în deplasare cu Almeria, miercuri, 24 septembrie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑