ASA Târgu Mureș e pe 5, dar N'Doye nu se gândește la Europa. "Vă bateți joc de mine!"



021 сентября 2014

 

**VIDEO** ASA Târgu Mureș e pe 5, dar N'Doye nu se gândește la Europa.

ASA Târgu Mureș are un început foarte bun de sezon în Liga 1. Nou-promovata este pe locul 5, la egalitate cu Dinamo și Astra, iar de liderul CFR Cluj o despart doar 4 puncte.

Ardelenii și-au continuat parcursul excelent, au trecut și de Rapid, scor 1-0 (VIDEO AICI), însă nou-promovata rămâne cu picioarele pe pământ.

Când a fost întrebat dacă ASA își propune deja participarea în cupele europene, senegalezul Ousmane N'Doye a răspuns în stilul caracteristic.

"Îți bați joc de mine? Câte meciuri am jucat? Eu sunt realist, mai avem multe partide. Rapid este și ea o echipă foarte bună și, sincer, le lipsește ceva. Dacă ar avea puțin sprijin în spate, salarii, Rapid poate să facă mai mult, pentru că merită", a spus fostul mijlocaș al lui Dinamo.

Autorul golului în victoria cu Rapid, Dorin Goga se gândește deja la următoarele etape. ASA Târgu Mureș va juca tot pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, iar apoi se va deplasa la Craiova, pentru disputa cu CS Universitatea.

"Mă bucur că am înscris, că am câștigat, acum avem liniște să ne pregătim de următoarele meciuri. Este o luptă strânsă între multe echipe și eu le urez baftă".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑