EXCLUSIV Clauză nouă în contractul lui Ionel Ganea. "Doamnă Andronache, trebuie să-l ajutăm!"



021 сентября 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Clauză nouă în contractul lui Ionel Ganea.

Ionel Ganea are o misiune foarte grea pe banca Rapidului, formație aflată în zona retrogradării. Din fericire pentru el, însă, după schimbarea acționarului majoritar în Giulești, antrenorul de 41 de ani a scăpat de o clauză foarte delicată din contract.

Inițial, Ganea ar fi trebuit să obțină 17 puncte în primele 10 etape, conform contractului semnat, în caz contrar riscând să fie demis fără să primească despăgubiri. "Ganezul" a acceptat această clauză dificilă, având ambiția de a reuși rezultate bune pe banca uneia dintre cele mai galonate formații din fotbalul românesc.

Având un program foarte dificil în primele etape, în care a întâlnit Steaua (1-3 DETALII), Astra (0-2 DETALII) sau Petrolul (0-0 DETALII), Ganea s-ar fi aflat acum în afara obiectivului, cu 8 puncte în 8 etape, dar norocul său a fost că acea clauză a fost eliminată din contract!

Totul s-a întâmplat la cererea lui Valerii Moraru, care a modificat actele, cu ajutorul administratorului judiciar, pentru a-i da liniște tehnicianului. Într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport, administratorul judiciar, doamna Cristina Andronache, a vorbit despre modificările efectuate de curând în contractul lui Ionel Ganea.

"Domnul Moraru mi-a spus 'Doamnă Andronache, trebuie să-l ajutăm pe domnul Ganea să obțină performanță, e preferabil să nu aibă presiunea rezultatului, pentru a se putea concentra nu pe puncte, ci pe tot ceea ce înseamnă performanța pe termen lung'. I-am spus că putem modifica, sigur. Am modificat clauza stabilind ca până în iarna (n.r. pauza inter-sezon) să se situeze în primele zece", a declarat Cristina Andronache pentru telespectatorii Digi Sport.

După 0-1 în deplasarea cu ASA Târgu Mureș, pentru Rapid urmează un meci foarte dificil pe teren propriu, în etapa a 9-a, contra lui Dinamo, pe data de 27 septembrie.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑