AS Roma, Barcelona și PSG joacă ÎN DIRECT la Digi Sport! Cele mai tari meciuri ale zilei de duminică



021 сентября 2014

 

**AS Roma, Barcelona și PSG** joacă ÎN DIRECT la Digi Sport! Cele mai tari meciuri ale zilei de duminică

Se anunță spectacol total și în această zi, la Digi Sport, în meciurile din Europa! După ce Real Madrid a făcut instrucție cu Deportivo La Coruna, pe care a învins-o cu un scor categoric, 8-2 (VIDEO AICI), acum vine rândul rivalei Barcelonei să se lupte pentru victorie în Primera Division, în deplasarea de la Levante.

Jucătorii vicecampioanei Spaniei sunt încântați de colaborarea cu Luis Enrique și nu concep să rateze titlul, la finalul sezonului.

"Am acelaşi sentiment ca în 2008, când Pep Guardiola a preluat Barca. Vor veni ani buni cu Enrique, care e un învingător", a spus Xavi, înaintea meciului de la Levante.

Meciul Barcelonei este transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 22:00. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Eliminată din UEFA Europa League de Astra Giurgiu (VIDEO AICI), Lyon se poate concentra acum pe competiția internă. O așteaptă însă un meci extrem de dificil, pe terenul campioanei Franței, PSG.

De la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 3, Paris Saint-Germain joacă primul derby al sezonului. Echipa lui Blanc primeşte, așadar, replica lui Olympique Lyon, una dintre dezamăgirile debutului de stagiune, cu numai şase puncte după cinci runde.

PSG a câştigat ultimele patru dueluri din campionat cu Lyon, pe Parc des Princes, însă formația pregătită de Fournier este capabilă oricând de o surpriză.

Fără punct pierdut şi gol primit în primele două etape, Roma primeşte vizita lui Cagliari, de la ora 16:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Vicecampioana nu se poate baza pe Iturbe şi Astori, accidentaţi în victoria la scor cu ŢSKA Moscova, scor 5-1, din grupele UEFA Champions League.

De cealaltă parte, Cagliari speră să producă surpriza și să bifeze primul succes, după remiza cu Sassuolo (1-1) și înfrângerea de pe teren propriu cu Atalanta (1-2).

În cazul unei victorii, Roma o poate egala la puncte pe Juventus, care a învins-o pe Milan în derby-ul de sâmbătă, scor 1-0 (VIDEO AICI).

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑