Balotelli, la un pas să se bată cu portarul lui West Ham! Liverpool a pierdut iar



021 сентября 2014

**VIDEO** Balotelli, la un pas să se bată cu portarul lui West Ham! Liverpool a pierdut iar

Tensiune tot mai mare la Liverpool, care a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în Premier League, după meciul pierdut în fața lui West Ham, scor 1-3.

Debutul meciului a fost unul dezastruos pentru echipa lui Rodgers, condusă cu 2-0 după doar 7 minute, perioadă în care West Ham a punctat prin Reid și Sakho.

Pe fondul unui joc modest al oaspeților, nervii lui Mario Balotelli au cedat la capătul primului sfert de oră.

Starul italian a fost aproape să se ia la bătaie cu portarul gazdelor, Adrian fiind deranjat de o intrare întârziată a lui Balotelli, în momentul în care se pregătea să degajeze din propriul careu.

Scandalul a fost aplanat în cele din urmă de italianul Borini, iar Balotelli a scăpat doar cu un cartonaș galben, la fel ca adversarul său.

Fostul jucător al lui AC Milan a rămas tot meciul în teren, însă nu a putut evita înfrângerea echipei sale. Sterling a redus până la pauză din diferență, dar Amalfitano a stabilit scorul final, 3-1, în minutul 88.

Liverpool își poate însă apropia calificarea în optimile UEFA Champions League. Miercuri, 1 octombrie, de la ora 21:45, englezii joacă pe terenul lui FC Basel, iar rezumatul partidei din Elveția poate fi urmărit la Digi Sport, dar și pe digisport.ro, respectiv m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑