Stoican a dezvăluit un alt obiectiv al lui Dinamo: "Jucătorii să țintească spre echipa națională!"



021 сентября 2014

Stoican a dezvăluit un alt obiectiv al lui Dinamo: **

Dinamo și-a revenit după eșecul de la Botoșani și a învins-o pe CSMS Iași, scor 1-0 (VIDEO AICI). Flavius Stoican speră acum ca jucătorii importanți din echipă să facă pasul spre echipa națională, care se pregătește de meciul cu Ungaria, programat pe 11 octombrie, în preliminariile Campionatului European din 2016.

Cele mai tari meciuri pot fi urmărite ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport!

În același timp, Stoican a avut cuvinte de laudă pentru Nedelcearu și Alexe, fundașul fiind la prima partidă ca titular în tricoul lui Dinamo. Revenit în Liga 1 de la Sassuolo, atacantul a adus victoria gazdelor, în minutul 75.

În linia defensivă, antrenorul roș-albilor a început cu Filip, Nedelcearu, Cordoș și Grecu.

"Mi-a fost greu să găsesc o formulă de apărare care să nu ia gol. Îl felicit pe Nedelcearu, a fost prima lui partidă ca titular. Bravo lor, să rămână pe aceeaşi linie. Până la urmă importantă e victoria, pentru că era important să remontez moralul jucătorilor după un eşec. Cred că Alexe poate ajunge la forma maximă, mai are multe de arătat. Eu am încredere în el", a spus Stoican.

"Eu transmit fiecărui jucător transferat că trebuie să aibă răbdare, fiecare va avea şansa lui. Acum le-am trasat ca obiectiv să ţintească spre echipa naţională. Este important să și ieşim din starea de insolvenţă, pentru că vrem să evoluăm în cupele europene", a mai afirmat Stoican.

Marius Alexe, Cosmin Matei, Valentin Lazăr și Constantin Grecu sunt jucătorii de la Dinamo cu șansele cele mai mari să intre în atenția lui Victor Pițurcă, în perspectiva meciului cu Ungaria.

Fostul fundaș al Petrolului a fost de altfel convocat pentru meciul pe care tricolorii l-au câștigat în Grecia (VIDEO AICI), însă n-a apucat să evolueze niciun minut.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑