Leicester - Manchester United 5-3. Răsturnare incredibilă de scor, de la 1-3!



021 сентября 2014

Manchester United rămâne cu un singur succes în campionat după disputarea etapei cu numărul 5. Louis Van Gaal mai are mult de muncit, chiar dacă are un atac stelar.

Apărarea a fost punctul slab al "diavolilor", care i-au avut pe linia de fund pe Rafael, Evans, Blackett, Rojo. După victoria din etapa trecută, de pe teren propiu cu QPR (4-0 DETALII AICI), fanii lui United se așteptau la o serie de succese, iar lucrurile păreau că intră pe făgașul normal după primul sfert de oră: van Persie a deschis scorul printr-o lovitură de cap, după assistul lui Radamel Falcao (minutul 13).

VEZI AICI GOLUL REUȘIT DE VAN PERSIE

Peste doar 3 minute, Angel Di Maria a izbutit execuția meciului: un lob de la limita careului, peste goalkeeper-ul advers, care era ieșit din poartă. Ullua a redus imediat din diferență (17), însă Ander Herrera părea să risipească emoțiile victoriei în minutul 58, atunci când a înscris pentru 1-3.

VEZI AICI GOLUL FANTASTIC AL LUI DI MARIA

Cu o jumătate de oră până la finalul partidei, nimeni nu putea anticipa scenariul după care se vor desfășura evenimentele: Leicester a marcat gol după gol, de două ori din penalty și de alte două ori în urma unor grave greșeli în apărarea lui United.

Scorul final a fost 5-3 pentru gazde, care au întrecut trupa lui Van Gaal în clasament. Manchester United nu jucat 853 de meciuri în noul format Premier League (din 1992 încoace) și a pierdut pentru prima dată un meci în care a avut avantaj de două goluri.

Din păcate pentru el, Di Maria a reușit un lucru rar în cariera sa, a înscris în două etape consecutive, însă nu se poate bucura de acest lucru. Este primul meci după 7 ani, pierdut de argentian în pofida faptului că a înscris. Ultima dată i se întâmpla acest lucru în liga națională din țara natală, în 2007, pe când juca pentru Rosario Central. De atunci strânsese 27 de victorii la rând!

Echipele:

Leicester: Schmeichel - De Laet, Morgan, Moore, Konchesky - Hammond, Cambiasso (71 A. King), Drinkwater - Vardy (85 Schlupp), Nugent (75 M. James), Ulloa. Antrenor: N. Pearson

Manchester United: De Gea - Rafael, Evans (30 Smalling), Blackett, Rojo - Blind, Herrera, Di Maria (76 Mata) - Falcao (72 Januzaj), Rooney, Van Persie. Antrenor: L. van Gaal

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑