AS Roma – Cagliari 2-0! Zdenek Zeman, învins la revenirea pe Olimpico



021 сентября 2014

**AS Roma – Cagliari 2-0!** Zdenek Zeman, învins la revenirea pe Olimpico

AS Roma a reușit să rupă seria de meciuri fără victorie pe teren propriu în fața lui Cagliari. La un an distanță de la momentul în care a părăsit echipa din capitala Italiei, Zdenek Zeman a revenit pe Olimpico în postura de antrenor al sarzilor, cu o zestre săracă de un singur punct în trei etape, dar noua sa echipă sa s-a arătat neputincioasă.

Practic, Roma a rezolvat soarta partidei în doar 13 minute. Mattia Destro a marcat primul său gol în acest sezon la capătul unei acțiuni rapide de atac, inițiată de Gervinho și continuată de Florenzi. Ultimul avea să fie și cel care a dublat avantajul din pasa lui Gervinho, iar mijlocașul roman a sărbătorit primul gol din actuala stagiune în brațele bunicii sale, aflată în tribună. Gazdele au conservat apoi rezultatul, Cagliari reușind primul șut pe poartă de abia în minutul 79, prin Longo.

Până acum, echipa condusă de Rudi Garcia are un start perfect de sezon, cu trei victorii fără gol primit. Un prim test adevărat va veni însă la mijlocul săptămânii viitoare, când AS Roma o va întâlni pe Parma în deplasare. 

 

ECHIPELE 

AS Roma: De Sanctis – Maicon, Manolas, Yanga-Mbiwa, A. Cole – Keita, De Rossi (81 Emanuelson), Nainggolan – Florenzi (72 Ljajic), Destro (68 Pjanic), Gervinho. Antrenor: Rudi Garcia 

Cagliari: Cragno – Pisano (50 Balzano), Cepittelli, Rossettini, Avelar – Ekdal (59 Dessena), Conti, Joao Pedro – Farias (59 Longo), Sau, Ibarbo. Antrenor: Zdenek Zeman

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑