Genoa-Lazio 1-0. Romanii au doar trei puncte după trei etape în Serie A



021 сентября 2014

 

**VIDEO** Genoa-Lazio 1-0. Romanii au doar trei puncte după trei etape în Serie A

Cu Ştefan Radu în continuare accidentat, Lazio a pierdut în minutul 87 deplasarea cu Genoa. După trei etape, echipa românului are doar trei puncte.

Fără Ştefan Radu, care a lipsit şi în runda trecută, din cauza unei accidentări, Lazio a dominat prima repriză din confruntarea de pe Marassi.

Mattia Perin a făcut minuni în poarta genovezilor. Portarul de 21 de ani a avut trei intervenţii superbe în primele 45 de minute, în faţa lui Anderson şi Llulic (7, 15, 34).

Atunci când Perin n-a mai putut interveni, bara le-a salvat pe gazde, la lovitura de cap a lui Djordjevic, cel care l-a ţinut pe banca de rezerve pe vetereanul Miroslav Klose (35).

Lazio şi-a continuat asediul şi în partea a doua, dar nici Candreva n-a putut deschide scorul din două situaţii foarte bune (63, 76).

Cu 5 minute înainte de final, De Vrij a fost eliminat, iar Lazio a primit gol, contrar cursului jocului. Fostul atacant al lui Cagliari, Pinilla, a marcat al doilea său gol în acest sezon în minutul 87. Cu 17 şuturi la poartă, echipa lui Stefano Piolli a pierdut a doua partidă din primele trei etape.

ECHIPELE

Genoa: Perin - Antonini (Bertolacci, 60), De Maio, Burdisso - Edenilson, Sturaro, Rincon, Antonelli - Perotti, Matri (Pinilla, 68), Kucka (Lestienne, 56)
Antrenor: Gianpiero Gasperini

Lazio: Berisha - Basta (Konko, 46), De Vrij, Gentiletti (Cana, 69), Braafheid - Parolo, Biglia (Ledesma, 45+1), Lulic - Candreva, Djordjevic, Felipe Anderson
Antrenor: Stefano Piolli

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑